Over Netwerk Groene Stadhubs

Netwerk Groene Stadhubs biedt (inter)nationale vervoerders een landelijk netwerk van onafhankelijke, lokale stadshubs voor gebundeld, duurzaam en toekomstbestendig transport en logistieke dienstverlening.


Ieder sterk in eigen stad, samen sterk in Nederland

Goede logistiek valt of staat met kennis van het gebied waarin je werkt, samenwerking met lokale ondernemers, overheid en onderwijs en een zo hoog mogelijke dichtheid van bezorgingen. Alle partners van Netwerk Groene Stadhubs (NGS) zijn sterk in hun eigen stad en profiteren door de samenwerking van elkaars kennis op het gebied van inkoop, sales en marketing. Hierdoor kunnen zij een interessante propositie bieden voor zowel lokale als landelijke klanten; onder dezelfde voorwaarden en met hetzelfde ICT-systeem.

De toekomst is groen, de toekomst start gisteren

Partners

City Hub

Utrecht, Roermond, Amsterdam, Leiden, Maastricht

Over City Hub

Lawaai, uitstoot, drukte. De infrastructuur in Nederland staat onder druk en móet anders. Groener. City Hub denkt dat dat kan én dat dat niet eens ingewikkeld hoeft te zijn. De slimme aanpak van City Hub maakt logistiek in een klap groener en nog voordeliger ook. City Hub biedt slimme magazijnen aan de rand van de stad. Voor zakelijke opslag en groene stadsdistributie in Amsterdam, Utrecht en Roermond.
cityhub.nl

Groene Rijders

Arnhem

Over Groene Rijders

Groene Rijders is een klantvriendelijke logistiek dienstverlener voor de (binnen)stad die zorgt voor emissieloos, gebundelde en fijnmazige bezorging en opslag van goederen (food & non-food) in en rond Arnhem.
groene-rijders.nl

MSG

Enschede, Oldenzaal, Eindhoven, Tilburg, Oldenzaal, Winschoten, Stadskanaal, Hoogeveen

Over MSG

Het verkeer op de weg en op het spoor zal de komende decennia nog veel drukker worden en daarmee worden logistieke verspreidingen uitdagender. Niet alleen in de binnenstad van Enschede, maar ook op de industrieterreinen wordt het steeds drukker. De oplossing? Een slimme hub: een verzamelpunt aan de rand van het terrein, waar alle goederen en leveringen binnenkomen.
www.msg.eu

Tour de Ville

Breda, Eindhoven, Helmond, Tilburg

Over Tour de Ville

Tour de Ville (TDV) zorgt sinds 1997 voor duurzame én leefbare steden in Zuid Nederland. Tour de Ville bereikt dit door stadslogistiek uit te voeren met efficiënt elektrisch vervoer en transportfietsen. We houden het dichtbij, maar we komen overal. Dat is de duurzaamheidsgedachte van TDV én de manier waarop de kwaliteit van de TDV dienstverlening bewaakt wordt.
tourdeville.nl

Deze combinatie staat voor de volgende zekerheden:

– CO2 neutraal vervoer

– vriendelijk, en klantgericht personeel/bezorging

– een geïntegreerde IT-oplossing

– altijd het kleinst mogelijk voertuig voor de bezorging

– betrouwbaarheid

– het antwoord is ja, wat was de vraag?

In 2023 willen we in 35 steden actief zijn.
Mocht je interesse hebben om aan te sluiten neem dan contact met ons op.